Klicken Sie hier für die deutsche Version von német fordító!Livio Letz - Szakképzett anyanyelvű német fordító
Forduljon hozzám bizalommal! +4915779331851

Gyors, precíz, megbízható munka,

akár rövid határidővel is!

 

20 év tapasztalattal

Szakterületek

Üzleti levelezés, ajánlatok, szerződések, hivatalos dokumentumok, (pld. anyakönyvi kivonatok, cégkivonatok), magánlevelek, jogi szövegek, prospektusok, banki és biztosítási szakszövegek, gazdasági és pénzügyi szakszövegek, turisztikai kiadványok, szövegek, honlapok és újságcikkek.

Árajánlatkérés

Vegye fel velem a kapcsolatot a weboldal alján található űrlap segítségével. Sürgős munka esetén illetve amennyiben nem válaszolnék rövid időn belül, kérem, hívjon a következő számon: +4915779331851! Küldje el válaszként vagy a telefonon megadott e-mail címre a fordítandó szöveget a kért határidő megjelölésével. Ebben az esetben az árajánlatot a forrásnyelvi karakterszám alapján adom meg. (Kapcsolat » német fordító)

Megrendelés

Amennyiben elfogadta az árajánlatomat, megrendelheti a fordítást. Megrendelése visszaigazolásával létrejön a fordítási megbízás. Az elkészült fordítást a vállalt határidőn belül megküldöm.

Formátum

Amennyiben lehetséges, követem, illetve megtartom a forrásszöveg formátumát, ami azt jelenti, hogy a célnyelvű fordítást a forrásnyelvű szöveg formátumának megtartásával készítem el, a legtöbb esetben a Microsoft Office programcsomag valamelyik alkalmazása (Word, Excel, PowerPoint) használatával. PDF vagy egyéb formátumban a megrendelt szöveg fordítása a Microsoft Word szövegszerkesztővel történik, PDF formátumnál kérésre az elkészült fordítást PDF-be konvertálom.

Sok szöveg az interneten való megjelenítése céljából készül. Mivel a weboldalkészítés és keresőoptimalizálás terén is gyakorlattal rendelkezem, az eredeti szöveget igény esetén a dokumentum kivitel mellett UTF-8 kódolásban is elő tudom állítani.

Számlázás és fizetés

Forrásnyelvi karakterszám alapján megadott árajánlat hiányában a számlázás alapja a célnyelvi (lefordított) szöveg Microsoft Word szövegszerkesztőben az „Eszközök/Szavak száma/Karakterek száma szóközökkel” menüpont által számított karakterszám.

A fordítási díj első vagy egyszeri megrendelés esetén a kért teljesítési határidőig a megadott bankszámlára átutalandó illetve befizetendő. Ilyenkor a számlát a elkészült fordítással együtt küldöm meg.

Rendszeres megbízás, folyamatos munkakapcsolat esetén a teljesítés utáni hónap 10-e körül számlázom az előző hónapban teljesített megbízásokat. A fizetési határidő ebben az esetben a számla keltétől számított 8 nap.

Munkadíj

Célnyelvi karakterszám alapján történő elszámolásnál a karakterenkénti ÁFA nélküli díj normál sürgősségi megbízások esetén 1,60 HUF / karakter,

sürgős munkáknál 1,80 HUF / karakter (10 ezer karakter / munkanap felett vagy 48 órán belüli határidővel)

illetve 2,00 HUF / karakter (20 ezer karakter / munkanap felett vagy 24 órán belüli határidővel).


Kapcsolatfelvétel